Cursus L1 "Vertrouwen" tussen ruiter en paard

In 3 dagen het vertrouwen winnen van je paard?
De methode van JNBT bouwt een vertrouwensrelatie tussen jou en jouw (droom)paard op door middel van theorie en praktijkoefeningen. Cursus wordt in het Engels gegeven.

Het programma Relaties (Level 1 - 3) concentreert zich op het opbouwen van de juiste relatie tussen ruiter en paard. Elk level richt zich respectievelijk meer op vertrouwen, respect of dominantie door multimediale presentatietheoretische vraagstukken, lesoefeningen en technieken van het grondwerk, in het zadel, en het rijden met een halster en bit.

Ook iets voor jou en je paard?
Domein Panhof biedt deze L1 cursus nogmaals aan! Studenten leren hun paard 'te lezen' en met ze te communiceren. Het paard reageert door zich te binden aan de persoon als zijn/haar kudde-leider, in vertrouwen en respect.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 550,00
Basistarief: 550,00 €; Korting (voor 25 mei aanmelden): 510,00 €; Actieve toeschouwers: 200,00 €

Waar

Organisatie

Domein Panhof
  • JNBT Horsemanship Academy: eigenaar en trainer Andrew Makacewicz (JNBT) ©JNBT

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.