Zwangerschapsworkshops (3 lessen)

WAT?
Via 3 interactieve workshops bereiden we jullie voor op één van de mooiste en meest intense uitdagingen van jullie leven:

Workshop 1: In verwachting
Een baby op komst? Daar komt heel wat bij kijken. Wat moet ik weten over mijn zwangerschap? Welke zaken moet ik in orde te maken?

Workshop 2: Borstvoeding
Tijdens deze interactieve workshop leer je alles om te starten met borstvoeding.

Workshop 3: Bevallen? En dan ...
Als nieuwe ouder komt er veel op je af. Welk beeld heb jij van het ouderschap? Is dit gelijk aan de behoeftes van je baby? In deze workshop krijg je tips & tricks over een realistische opvoedverwachting.

WAAR?
't Poorthuis, Zuidervest 2a
BICC-lokaal

WANNEER?
Woensdagvoormiddag: 18 en 25 september en 2 oktober van 9.15 tot 11.15 uur.

PRIJS?
Gratis

INSCHRIJVEN?
Inschrijven is verplicht via huisvanhetkind@peer.be. (max. 10 deelnemers)
Je partner is ook welkom, geef dit aan bij je inschrijving.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Huis van het Kind Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.