Atelier snit en naad - workshop

In het atelier ga je wekelijks onder deskundige begeleiding van een ervaren naaister aan de slag met je eigen werk. Zelf naaien is weer helemaal hip ... Door zelf kleding te maken, een kledingstuk te herstellen of aan te passen, ontwikkel je een eigen stijl en uitstraling. Je kiest immers een stofje en patroon dat bij jou past. Het resultaat is een unieke creatie die veel voldoening geeft. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

WANNEER?
Vanaf vrijdag 13 september 2019 tot en met vrijdag 20 december 2019

HOELAAT?
Van 9 tot 11.30 uur

WAAR?
Ontmoetingscentrum De Wirix in Kleine-Brogel

WIE?
Begeleiding: Josée Gielen

PRIJS?
13 euro

MEENEMEN?
- Naaimachine
- Naaigerief

INSCHRIJVEN?
Vooraf inschrijven ten laatste 14 dagen voor de start van de cursus en betalen bij De Schommel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €

Organisatie

Dienstencentrum De Schommel

Tickets

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.