ESME BOS EN BART VOET – Concert Magiq (Instappers en eerste kleuterklas)

Zangeres Esme Bos en muzikant Bart Voet maken na het heerlijke, intieme ‘Wiegelied’, een concert met de mooiste slaapliedjes van hier en elders, een nieuw programma voor dezelfde doelgroep: ‘Concert Magiq’. Ze laten zich hierbij inspireren door derwisjen, sjamanen en hun repetitieve rituelen, door ritmes, ademhalingen en door de stilte. Deze keer zullen ze zelf ook muziek componeren en liedjes schrijven - in bestaande en onbestaande talen - over bijzondere momenten in een kleinmensenleven: de eerste keer kijken naar een regenboog, de eerste keer op de bus, of op de zolder van opa en oma, of de ogen van de poes die in het donker licht geven of het zien van de volle maan en de sterren.

Bos & Voet gaan in ‘Concert Magiq’ op zoek naar het meeslepende van muziek, iets wat peuters zeer intuïtief kunnen beleven, soms heel hartstochtelijk en magisch.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4,00 EUR incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.