TIM DAVID, JACOB VERSTICHEL, ANASTASSYA SAVITSKY EN RIET MUYLAERT - Het ding en ik (Eerste en tweede leerjaar)

Het gebeurde een paar zomers geleden. Op een doodgewone dag aan het strand. Een jongen kijkt om zich heen. Plots ziet hij - als enige – een ding. Hij weet niet wat het is. Is het een rioolbuis? Of de kijkbuis van een duikboot? Of misschien een aangespoelde reddingsboei? De jongen neemt het ding mee en gaat op zoek naar waar het thuishoort.

‘Het ding en ik’ is een kindervoorstelling gebaseerd op het prentenboek van Shaun Tan. Voor kinderen is dit een betoverend sprookje over het ongewone, ‘anders’ zijn en tegen de stroom ingaan. Volwassenen begrijpen ook de maatschappijkritiek daaronder. Het is een verhaal dat je nooit meer zal vergeten.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4,00 EUR incl. schoolvoorstellingen

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.