YOERI SLEGERS - Auteurslezing (Eerste en tweede leerjaar)

Yoeri Slegers is een Vlaams illustrator en auteur. Hij beperkt zich niet enkel tot het illustreren van boeken maar tekent ook cd-covers, posters, kaartjes en droedelt erop los. Hij werkt graag met een combinatie van verf, kleurpotloden, stiften en vetkrijtjes. In het voorjaar van 2009 kwam zijn eerste boek op de markt: ‘De vlieger’. Hij illustreerde ook een reeks voor eerste lezers over het jongetje Naat. Recent publiceerde hij ‘Er zit een tijger in mijn tuin’ (2016), ‘Papa is te groot voor ons huis’ (2017) en ‘Het grote dierentuin tandenborstelboek’ (2017).

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4,00 EUR incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.