LAP vzw - Level Q (Derde en vierde leerjaar)

Level Q is een fysiek spel waarbij iedereen wordt uitgedaagd. Vallen en opstaan tot je de eindstreep bereikt. Of net niet? Raken we tot Level Q? Level Q is een theatrale dansvoorstelling waarin vier spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. Deze voorstelling is ge├»nspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend, omdat je niet weet wie er zal winnen? Omdat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen. Door de samensmelting van dans, theater en circus is Level Q een verrassend fysieke voorstelling.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4,00 EUR incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.