LUC EMBRECHTS - Auteurslezing (Derde en vierde leerjaar)

Luc Embrechts woont in Aartselaar en heeft twee dochters. Zijn eerste boek verscheen in 2003. Sindsdien barst zijn hoofd zowat van de inspiratie. Hij vindt schrijven zo leuk dat we nog heel wat van hem mogen verwachten: spannende en griezelige haar-recht-omhoog-verhalen, maar ook idiote en knettergekke slappelachverzinsels. In zijn vrije tijd houdt hij zich met van alles en nog wat bezig.

In de lezing van Luc komen volgende thema’s aan bod: Hoe komt een boek tot stand? Waar komen de ideeën vandaan? Welke stappen komen er aan bod bij het schrijven van een boek? Verder geeft hij een korte introductie van de boeken en leest hij enkele fragmenten voor. Ook is er nog ruimte voor een vragenkwartiertje.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4 euro incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.