VILLANELLA & HANNEKE PAAUWE - Dat begint hier al goed (Vijfde en zesde leerjaar)

Fee Canape kan niet zo goed leren. Ze is onhandig, ze sjoemelt en liegt soms. Nu heeft ze straf. Ze moet van haar moeder op het Departement Schaamte werken. Helemaal alleen! Of bijna, want stiekem heeft Canape een kat. En een vreemd vriendje. Elke dag krijgt Canape telefoontjes van mensen met een wens. Ze willen succes, bewondering, de beste zijn en zich vooral niet moeten schamen. Canape tovert en tovert, maar hoe meer ze tovert, hoe vaker de telefoons gaan. Ze wordt bedolven onder de wensen. Iedereen lijkt doodsbang om fouten te maken. Om niet te voldoen. Canape kan het werk niet meer aan. Haar getover maakt niemand gelukkig. Haar moeder is ontevreden. Canape wil geen depanneerfee meer zijn. Ze bedenkt een geheim plan. Dan verschijnt Waltraud, een slechte fee met een zeer boosaardig voorstel...

'Dat begint hier al goed' is een humoristisch en kwetsbaar verslag van het leven van een fee met faalangst. Een voorstelling over falen en schaamte, over spijt hebben en stommiteiten begaan. Over perfectie en prestatiedwang. Over het verschil tussen feeën en mensen.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4 euro incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.