BENJAMIN LEROY - Kijk je mee in mijn atelier? (Vijfde en zesde leerjaar)

Benjamin Leroy werkt als illustrator. In zijn tekeningen vind je emotie, humor en absurdisme. Benjamin houdt ervan een tekening op te bouwen in lagen, zodat je steeds weer iets nieuws ontdekt, en liefst in een klein, verborgen hoekje. Een hond die een boom over plast. Een beer met een bolhoed. Een boot in de lucht.

Benjamin is bekend van o.a. ‘De Zuurtjes’, ‘Afspraakje in het bos’ en ‘Suzie Ruzie’ en brengt een stukje atelier mee. Van achter zijn live-tekentafel tekent en vertelt hij over zijn nieuwste werk. Hij laat zien hoe hij personages verzint, schetst en schrapt, een wereld boetseert op papier. Jullie krijgen de kans mee te kijken over zijn schouder.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 3,50
4 euro incl. busvervoer

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.