ACTION ZOO HUMAIN - Le Chicon (Tweede graad middelbaar)

Witloof heeft geen zon nodig!
Zo ne krop groeit
in een donker hoekske.
Het enige wat ‘t nodig heeft,
is warmte
en vruchtbare aarde.
En als de aarde niet vruchtbaar genoeg is
dan moet ge uw best doen
om ze vruchtbaar te maken.

 ‘Move over’, Jeroen Meus! In ‘Le Chicon’ neemt nieuw talent Maxime Waladi het roer achter het fornuis over. Chef Waladi kruidt, bakt, bereidt en serveert live zijn lievelingsgroente en onze Vlaamse trots: het witloof. Deze jonge theatermaker, gecoacht door Zouzou Ben Chikha, positioneert zich in de ruimte tussen verleden en heden en graaft in de multiculti grond van zijn verleden, bezaaid met witloofkroppen en durumtarwe. Wat werpt hij van zich af en wat wenst hij te koesteren? Waladi gaat op zoek naar zijn wortels, naar een eigen plek in de veranderlijke maatschappij, naar erkenning en naar gemoedsrust. Op z’n witte Air Maxen bindt hij de strijd aan met zijn kwelgeesten. Ga zitten, maak het je gemakkelijk, trek je schoenen uit als je dat wil. Relax.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,50

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Schoolvoorstellingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.