BOSLOOPCRITERIUM Buurtsportdiensten Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Buurtsportdiensten Noord-Oost Limburg slaan de handen in elkaar voor de 25ste editie van het bosloopcriterium met 7 keer loopplezier voor het ganse gezin! Op zondag 15 september start bosloopcriterium in Kinrooi.

Op zondag 20 oktober ben je welkom in het sportcentrum van Peer. Loopparcours op de Finse Piste, rond wielerbaan en voetbalterreinen KSV Peer.
Inschrijven kan vanaf 9.30 uur en je betaalt 1,50 euro.

Starttijden:
- 1 km om 10 uur
- 9 en 12 km om 10.15 uur
- 3 en 6 km om 10.18 uur

Start en aankomst op voetbalaccommodatie KVS Peer.
Jongerenactie : aandenken voor al de deelnemende jongeren (-14 jaar). Een uitgebreide folder met al de locaties kan je opvragen bij team Sport van de stad Peer.

Andere data en locaties:

- 15 september: in Kinrooi (Finse Piste Geistingen)
- 22 september: in Oudsbergen (Opglabbeek Bivakplaats Kimpenhof)
- 20 oktober: in Peer
- 27 oktober: in Oudsbergen (Meeuwen Sporting Novok Gruitrode)
- 10 november: in Bocholt (Racing Reppel)
- 24 november: in Bree (voetbal K.O.F.C Opitter)
- 8 december: Maaseik (voetbal SSD Opoeteren)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,50
Basistarief: 1,50 €

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.