Ski -en snowboardinitiatie in Peer (beginnelingen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op ma 28 en di 29 oktober organiseert de Stad Peer een initiatie voor deelnemers van 8 tot 15 jaar en kan je leren skiën of snowboarden in Snow Valley te Peer. Twee voormiddagen volg je 2 uurtje les (10-12 uur) en leer je de basistechniek van de door jou gekozen discipline. Voorzie warme kledij, muts en handschoenen want de temperatuur is - 4 graden... Inschrijven en betalen kan vanaf 17 aug en doe je online voor 14 oktober. Meer info vraag je bij de sportdienst in 't Poorthuis in Peer. Geef bij je inschrijving duidelijk aan of je wil leren skiën of snowboarden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Basistarief: 55,00 €

Waar

Organisatie

Stad Peer

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.