SEIZOENSOPENING - BELPOP BONANZA 3990 - De muzikale geschiedenis volgens Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing (laatste tickets)

De muzikale geschiedenis van Peer is groot en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. Dan is er maar één adres: Belpop Bonanza. Dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit a.k.a. DJ Bobby Ewing. Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto's en bewegend beeld. De saus is humor. Heel veel humor. Delvaux en Dewit gaan bij elke show een stap verder. Nu beginnen ze aan hun allergrootste avontuur: maatwerk. Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen.

Belpop Bonanza Peer wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van Peer, Wijchmaal, Kleine-Brogel en Grote-Brogel. Is daar wel iets te vinden? Natuurlijk. Alleen al met het bluesluik vul je een hele avond. Belpop Bonanza Peer wordt een spannende, grappige en entertainende revue. Een muzikaal geschenk voor de muggenblussers. This is the sound of Peer!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Basistarief: 18,00 €; Pieterpas: 16,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.