THE COMO MAMAS (VS)

Als The Como Mamas hun keel openzetten, wordt iedereen met verstomming geslagen. Ze hebben het zeldzame talent om gospel te brengen zoals het bedoeld is: waarachtig, loepzuiver en direct. Verwacht je aan gospel uit de eredivisie, die je heupen niet onberoerd zal laten. Ze zijn gezegend met een ontzettend grote longinhoud en hun stem galmt uren door. Deze vrouwen kregen gospel met de paplepel ingegoten in Como (Mississippi), een dorpje op zo'n 80 kilometer van Memphis, waar het legendarische blues- en R&B-radiostation WDIA in dezelfde periode grootheden als B.B. King en Rufus Thomas grootbracht. Tijdens hun wekelijkse zondagse zangsessies in de lokale kerk, ontwikkelden deze dames van kindsbeen af hun moeilijk te evenaren zangtalent.

Voor de opnames van hun nieuwste plaat 'Move Upstairs' (Daptone Records) nodigden ze The Glorifiers Band uit, die het geloof en de vreugde in de muziek van The Como Mamas nog meer versterkt. Op 22 november staan ze dan ook mét band op ons podium! Halleluja!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Pieterpas: 13,00 €

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.