THE LADIES OF THE SEVENTIES (uitverkocht)

Herbeleef de jaren '70 van Flower Power en disco met Ladies of the Seventies! In deze nieuwe swingende en nostalgische show kan je genieten van de grootste hits van bekende zangeressen uit dit tijdperk. In 2020 zal het exact 50 jaar geleden zijn dat de '70-periode zijn opwachting maakte. Grote namen als Donna Summer, Dolly Parton, Barbara Streisand, Lady Marmelade, The Carpenters en natuurlijk ABBA vulden de hitlijsten. Zelfs bij ons in Vlaanderen werden hits gemaakt door Ann Christy, Samantha en Rita Deneve. Zing en dans mee op de tonen van Venus, Hot stuff en I've got the music in me!

Na meer dan 100 optredens met Ladies of the Fifties en Ladies of the Sixties slaan deze topzangeressen opnieuw de handen in mekaar. Samen met hun 6-koppige liveband brengen ze de Flower Power-periode vol disco deuntjes weer tot leven.

Kom in seventiesoutfit en krijg een gratis cocktail!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Pieterpas: 13,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.