WINTERLAND '76 - The Beatles na The Beatles

De unieke kracht van The Beatles lag in de unieke combinatie van de karakters en talenten van dit viertal: de messcherpe rebellie van John Lennon, de ongeremde muzikale experimenteerzucht van Paul McCartney, de spiritualiteit van George Harrison en het laconieke charisma van Ringo Starr. Na het uiteenvallen van de Beatles gingen ze elk hun eigen weg, met vele hoogtepunten en een enkel dieptepunt tot gevolg. Winterland '76 kiest nu voor een eigenzinnige interpretatie van dit muzikale erfgoed, de 10 jaar tussen het uiteenvallen van de Beatles in 1970 en de schokkende moord op John Lennon in 1980. Winterland '76 ging op zoek naar de verborgen parels en de vergeten diamanten in het rijke repertoire van de vier Beatles ná de Beatles en steekt daarnaast hun bekendere songs in een nieuw jasje.

Gianni Marzo (gitaar & backing), Piet De Pessemier (gitaar, lead & backing), Dimitri Vossen (bas, lead & backing), Maarten Moesen (drums, lead & backing), Cleo Janse (keyboards, lead & backing), Hans De Prins (keyboards), Alban Sarens (saxofoon), Sam Joris (trompet)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Pieterpas: 13,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.