AMARYLLIS - Black & White

Jongerenkoor Amaryllis is klaar om het BICC te veroveren. Gedurende twee dagen zingen zij de pannen van het dak in het teken van tegenstellingen: Yin en Yang, arm en rijk, goed en fout, dag en nacht, fijn en grof, makkelijk en moeilijk, mooi en lelijk, nu en later. Amaryllis plaatst al deze tegenstrijdigheden tegenover elkaar en zoekt de juiste balans. Zo zingt dit jongerenkoor in haar nieuwste productie Black & White zacht en luid, traag en snel, verdrietig en blij, klein en groot, eenvoudig en ingewikkeld, anders en hetzelfde. Een avond met bekende nummers en meezingers van formaat!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Pieterpas: 10,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.