ERHAN DEMIRCI - Wa make?

Ooit al eens verdwaald in een van de cités van Limburg? Dan zal “Wa make?” waarschijnlijk het eerste zijn wat je hoorde. Bij vrienden betekent het eerder: hoe gaat het, wat ben je aan het doen of gewoon, heb je eigenlijk al werk? Het antwoord is meestal: “Goeie, en met u?”. Maar zijn we allemaal wel “goeie”? Zeggen we allemaal wel altijd hoe het echt met ons gaat? Erhan zoekt uit hoe we met elkaar omgaan. Is dit in West-Vlaanderen anders dan in Limburg? Gedragen wij ons op café anders dan op het werk? Hoe groot is het verschil tussen iemand die thuis de brave papa is, maar zondag ergens in een stadion de scheidsrechter uitscheldt. Of is deze tekst ook gewoon maar een uitleg om te zeggen: Wa make? Ga zitten en luister, we gaan gewoon wa lachen!
Voorprogramma: Tom Cools

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Pieterpas: 13,00 €; - 26j: 7,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.