COMEDY-AVOND IN JH DE STYX - Gunter Lamoot en Han solo (NIEUWE DATUM)

Gunter Lamoot, een absurde raskomiek, staat op de planken van JH De Styx. Je kent hem van zijn eigen tv- programma 'Superstaar' en het archiefprogramma 'Kan U De Vraag Nog Eens Herhalen'. Daarnaast was hij ook te zien in Bevergem als lid van de beruchte Bende van de Roste. Hij wordt vergezeld door Han solo, het alter-ego van acteur Han Coucke. Hij is rechtuit, vol dubbele bodems en woede-uitbarstingen. Deze twee topkomieken worden aangekondigd door MC Stijn Verdegem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; Pieterpas: 7,00 €

Waar

Jeugdhuis De Styx

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.