KLEINE VOORLEESHELDEN - Thema: feest (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voorlezen is leuk, gezellig én het stimuleert de fantasie en taalontwikkeling van kinderen. Daarom trakteert het BICC regelmatig op een voorleesmoment. Één keer per maand halen onze vrijwilligers alles uit de kast om jouw kind een bijzondere ochtend te bezorgen. Hierbij zoeken ze de mooiste prentenboeken voor je uit en koppelen ze die aan de leukste knutselactiviteiten. Zo kan jouw (klein)kind zijn creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. Iedere maand werken we rond een ander thema.

Za. 12 oktober 2019 - Thema: dieren
Za. 16 november 2019 - Burgemeester leest voor! - Thema: ziek en gezond (vanaf 3 jaar)
Za. 14 december 2019 - Thema: feest
Za. 25 januari 2020 - Thema: muziek
Za. 22 februari 2020 - Thema: verliefd zijn
Za. 21 maart 2020 - Thema: fotografie
Za. 25 april 2020 - Thema: verkeer

Gratis, inschrijven verplicht

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.