SPROOKJES ENZO - De Maan in het Zand - 11 uur (18 maanden t.e.m. 3 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Trek je mooiste pyjama aan en reis met ons mee naar de maan. Ontdek de wereld van het stille, zachte witte strand waar pratende schapen, witte flamingo's en slaapwandelaars op zoek gaan naar hun hoofdkussen en met ons mee in slaap willen vallen. Sprookjes enzo brengt deze prachtige voorstelling die je doet dromen met de ogen open. Spring mee van ster tot ster!

Na de voorstelling is er een leuke knutselactiviteit voorzien

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.