BEELDSMEDERIJ DE MAAN - Pjotr en de Wolfski (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze versie van de klassieker 'Peter en de Wolf' wordt verbeeld met handpoppen en grappig verteld door de praatzieke Bruno Vanden Broecke. De componist Prokofiev verbond in dit klassieke muziekstuk elk personage aan een specifiek instrument en een vaste melodie: je hoort zo de waggelende eend bij de hobo, de sluipende kat bij de klarinet en de aanstormende jagers bij de pauken. Een geniale manier van vertellen! Beeldsmederij DE MAAN herwerkt dit cultureel erfgoed tot fantasieprikkelend figurentheater. Alles speelt zich af op, rond en in een kleurrijk bos waar poppen tevoorschijn komen en weer verdwijnen. Een grappig en tegelijk spannend beeldverhaal voor kleuters én hun ouders.

Na de voorstelling kunnen de kinderen meedoen aan een leuke knutselactiviteit.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.