SINTHAPPENING - Pietje, ziet me nietje (17.15 uur) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Sint en zijn pieten komen weer aan in Peer! Dat betekent schaamteloos snoepen van veel te lekkere nicnacjes. Na zijn aankomst in het centrum kan je genieten van de enige echte sintvoorstelling 'Pietje, ziet me nietje', meezingen met de sintkaraoke of creatief je slag slaan tijdens de workshops.

Sintintrede in Peer-centrum: 13.30 uur
Voorstelling van De Gouden Staf: 14.45 uur, 16 uur en 17.15 uur (1 euro)
Sintkaraoke: 14.45 uur, 16 uur en 17.15 uur
Workshops: 14 tot 17 uur

LET OP! Als je tickets bestelt voor een voorstelling, duid dan zeker het juiste uur aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 1,00
Basistarief: 1,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.