FRANK VAN LAEKEN - Het geld van het voetbal (geannuleerd wegens voetbalwedstrijd)

Oktober 2018: de voetballiefhebber werd wakker met het bericht dat er in het Belgische voetbal massaal geld was witgewassen en dat er matchen gefixt werden. Twee makelaars hadden veel macht in handen en bepaalden het doen en laten van clubs, spelers en enkele topscheidsrechters. Sportjournalist en auteur Frank Van Laeken schreef in 2015 al dat het topvoetbal kapot ging aan het Grote Geld. In deze lezing vertelt hij hoe het zo ver is kunnen
komen en wat er moet gebeuren om het voetbal te hervormen. Een must voor de echte voetballiefhebber, alsook voor iedereen die niet meteen van voetbal houdt, maar wel interesse heeft in de mechanismen achter de populaire sport.

Na de lezing voetballen we verder aan de kickertafels.

In het kader van Internationale mannendag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €; -26j: 3,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.