HANNE LUYTEN - #nietaankindengezinverklappen

Hanne Luyten heeft drie kinderen. Drie zelfgemaakte, relatief goed gelukte exemplaren. En bij drie stopt het ook. Het nest is vol, haar hart en de semi-verplichte monovolume ook. Dit in schril contrast met de bankrekening en de ijskast. Hanne neemt het moederschap zoals het komt en gaat daarbij meer dan eens roemloos ten onder. Het ouderschap blijkt een geweldig ingewikkeld vraagstuk te zijn, met maar één gegeven: iedereen doet maar wat. In deze lezing doet Hanne de meest waanzinnige flaters uit haar debuutboek uit de doeken. Een feest van herkenbaarheid voor menig moeder en vader, en vooral een collectieve zucht van opluchting die enkel kan omschreven worden als #parentsunited.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €; -26j: 3,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.