MUILPEER STADSFESTIVAL indoor

De vijfde editie van het Muilpeer Stadsfestival is een feit. En hoera, we gaan voor een feesteditie! Met een nieuwe locatie (BICC 't Poorthuis), meer podia en een topaffiche met The Sore Losers, Jacle Bow, Tout Va Bien, Jasper Erkens en FCKabul.

Muilpeer gaat nog verder met het uitbreiden van zijn duurzaam kantje. Denk maar aan herbruikbare bekers, fairtradecocktailbar en veggiefoodtrucks. Volg ons zeker op Facebook en Instagram! #muilpeer

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.