DIMITRI LEUE - Baar - Familie Von Kapp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Familie Von Kapp neemt kinderen en volwassenen mee op een rock-'n-rolltrip, waarbij sprookjes de hoofdrol spelen. Klein Duimpje roept: Waar zijn die handjes? Repelsteeltje steelt repels. Dansende schoentjes zijn besmettelijk. Assepoester krijgt dienstencheques. Zanger Dimitri Leue en zijn Familie Von Kapp werken met plezier op je (dansende) heupen. Ze zetten de zaal op stelten en het publiek leeft nog lang en gelukkig.

Na de voorstelling kunnen de kinderen deelnemen aan een leuke knutselactiviteit.

Met Dimitri Leue, Antoon Offeciers, Ken Pichal, Wouter Berlaen & Jordi Geuens.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Pieterpas: 6,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.