DUO KOMOREBI

Ze zijn jong, getalenteerd en vonden elkaar in hun gezamenlijk enthousiasme voor klassieke kamermuziek. Duo Komorebi bestaat uit gitarist Cedric Honings uit Peer en fluitiste Lindsay Gijbels uit Achel. Ze hebben elkaar leren kennen aan de Kunstacademie Noord-Limburg en studeren beiden momenteel aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Cedric studeert gitaar in de klas van de Griekse docente Antigoni Goni en muziekschriftuur in de klas van Wouter Lenaerts. Lindsay studeert dwarsfluit in de klas van Carlos Bruneel. Het duo brengt muziekwerken van diverse componisten zoals Astor Piazzolla, Mario Castelnuovo-Tedesco, Roland Chadwick, ... Deze laatste componist uit Engeland heeft zelfs een prachtig werk speciaal voor hen geschreven waarvan ze jullie graag laten genieten. Het duo geeft intussen gesmaakte optredens in binnen- en buitenland.

Met inleiding om 20.30 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Pieterpas: 11,00 €; -26j: 6,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.