VIVA!OPERA - Aperitiefconcert

VIVA!opera is een unieke manier om operamuziek te beleven. Naast de mooiste aria's uit beroemde opera's kan je genieten van de gedreven uitvoering door gerenommeerde solisten. De voorbije seizoenen sprak deze productie zowel de absolute liefhebbers als een onervaren publiek aan. Verwacht je aan een gevarieerd programma met bekende nummers, zoals De Toverfluit van Mozart, Carmen van Bizet en Roméo et Juliette van Berlioz. Op en top genieten, ook van het aperitief achteraf!

Met Denzel Delaere (tenor), Hanne Roos (soprano) en Veronika Iltchenko (piano)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Pieterpas: 11,00 €; -26j: 6,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.