TRIO KHALDEI - Versatile Beethoven (geannuleerd)

Trio Khaldei heft mee het glas op de 250ste verjaardag van Beethoven met een programma dat zijn veelzijdigheid in de verf zet. Zowel de viool, de cello als de piano laten de werken van Beethoven weerklinken. Je kan onder andere genieten van het Geister-Trio en de Lentesonate. In dit programma merk je duidelijk de evolutie van de jonge componist. Met invloeden van Mozart is hij uitgegroeid tot een rijpere componist die zijn eigen stem gevonden heeft. Trio Khaldei verenigt drie muzikanten die elkaar gevonden hebben in hun passie voor kamermuziek en in het bijzonder voor de unieke klankkleur van het pianotrio.

Barbara Baltussen (piano), Pieter Jansen (viool), Francis Mourey (cello)

Inleiding om 20.30 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Pieterpas: 11,00 €; -26j: 6,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.