RUDI VRANCKX - Oorlogen en problemen van onze tijd

Het moordende kalifaat, de radicalisering van Belgische moslims, de terreuraanslagen, de vluchtelingen, de dreiging, de groeiende kloof. VRT-oorlogsreporter Rudi Vranckx ziet een wereld waarin verdraagzaamheid zwaar onder druk staat. Dit is geen klassieke oorlog meer. Rudi Vranckx maakt een vlijmscherpe analyse van een nieuwe wereld. Deze lezing gaat veel verder dan het fenomeen IS. Vranckx tekent het toekomstig beeld van onze mondiale samenleving en stelt vast dat we vooral niet mogen wegkruipen in de bunkers van de angst voor elkaar.

Deze datum is onder voorbehoud, afhankelijk van de drukke agenda van Rudi Vranckx.

Een organisatie van Mondiale Raad Peer i.s.m. BICC.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €; -26j: 3,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.