KAAI COLLECTIEF - Wij zijn breekbaar

Het is Poëzieweek in het BICC. Hiervoor nodigen we Koen Snyers en Sarah Vaesen uit, die samen KAAi collectief vormen. Met deze muzikale vertelling toeren ze sinds december 2018 doorheen bibliotheken, huiskamers en festivals. Koen eert het breekbare van het leven met een slingerend verhaal dat aarzelt tussen poëzie en proza. Multi-instrumentaliste Sarah Vaesen schept sfeer en omhelst het verhaal met verschillende instrumenten, zang en woord.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €; Pieterpas: 5,00 €; -26j: 3,50 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.