TOAST LITERAIR - Een ode aan Leonard Cohen

Leonard Cohen, de bekende Canadese singer- songwriter, is niet meer. Tijd voor een intieme, verbale en muzikale levensschets. Verwacht je niet aan covers van deze legendarische figuur of een klassieke uiteenzetting, maar wel een gevarieerde ode aan het leven en werk van Cohen. Wat dreef hem en waar worstelde hij mee? Vanuit welke levensvisie schreef hij zijn gedichten en songteksten? En wat kan zijn werk voor ons betekenen?

Een Toast Literair met klank- en beeldmontages van Cohensongs, muzikale interpretaties door pianiste Saskia Van Herzeele en duiding door Jean-Paul Vermassen. Yoeri Lewijze, acteur, verzorgt de voordracht van de songteksten.

9.30 uur: ontbijt, aangeboden door Voedselteams Peer en Oxfam Wereldwinkel Peer
10.30 uur: Een ode aan Leonard Cohen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Pieterpas: 10,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.