TENTOONSTELLING - BS-Art - Puur

Wie denkt dat een schilderij slechts uit een canvas en verf bestaat, heeft het mis. Bianca Swinters alias BS-Art slaagt er immers in om haar emoties en gedachten op het doek te schilderen. Zo komt ze uiteindelijk tot een emotioneel beladen kunstwerk en een kunstenaar die leeg maar zuiver achterblijft.

Bianca is een kunstenares die steeds op zoek is naar een ziel in ieder kunstwerk. Geboeid en geïnspireerd door kunstenaars als Rothko en onderwerpen als vergankelijkheid en de ondraaglijkheid van het bestaan, is ze al heel haar leven actief bezig in de kunst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Breughelhuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.