TE GAST - Stichting Nieuwe Helden - Wij, Varkenland

Wij, Varkenland gaat over Stijn, een jongen van 30 jaar die na 12 jaar rondtrekken in de wereld terugkeert naar zijn geboorte streek. Zijn ouders waren varkensboeren, zijn broer heeft de boerderij overgenomen, hijzelf wilde ridder zijn.

Lucas De Man ging voor de voorstelling Wij, Varkenland een maand lang op stage bij verschillende varkensboeren. Hij interviewde graanhandelaars, bankiers, boerenbondleden, veeartsen en agrarische hulpverleners. Met deze bagage schreef hij een actuele solo, die zowel bij (boeren)publiek als pers hoge ogen gooide.

Een organisatie van Landbouwraad i.s.m. BICC.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Pieterpas: 6,00 €; -26 jaar: 4,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.