CULTURELELE UITSTAP - Dommeltheater Boxtel (NL) met Cedric Honings

Stichting Dommeltheater organiseert om de 2 jaar een kunstzinnige en creatieve vaartocht waarin zowel beeldende kunst als podiumkunst een rol spelen. De vaartocht vindt plaats op de Dommel in Boxtel (NL). Amateurs werken samen met professionele kunstenaars aan een vaartuig. Er wordt samen gecreëerd en van elkaar geleerd. Op vraag van het Dommeltheater zal ook Peer aanwezig zijn, aangezien in onze stad de Dommel ontspringt. Niemand minder dan Cedric Honings zal op ons vaartuig de Stadshymne spelen. In de voormiddag plannen we ook een stadswandeling met gids. Wil jij dit niet missen? Stap mee op de bus richting Boxtel!

Bus: opstappen aan Armand Preud'hommeplein om 8.30 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 38,00
Basistarief: 38,00 €

Waar

Armand Preud'hommeplein

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.