OP DE KAFFA MET - Mario Goossens & Karel Van Mileghem (uitverkocht)

Het BICC breekt uit en trekt naar de gezelligste espressobar van de stad. Op zondagvoormiddag laten we bekende artiesten aan het woord, waarbij ze vertellen over hun artistiek creatieproces. Voor de eerste editie hebben we niemand minder dan Mario Goossens van Triggerfinger en Karel Van Mileghem van Jacle Bow gestrikt. Zij vertellen je over hun nieuwe docu, die binnenkort op Canvas komt. Tim, de barista van Kaffa maakt een speciale koffie ter gelegenheid van 'Op de Kaffa met'. De plaatsen zijn beperkt!

Zet ook de volgende data zeker in je agenda, want er komt nog meer schoon volk naar Peer:

Zondag 1 december 2019
Zondag 2 februari 2020
Zondag 15 maart 2020

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €; Pieterpas: 8,00 €

Waar

Kaffa Espressobar

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.