HETGEVOLG - Madame Rosa

Madame Rosa brengt het verhaal van een oudere ex-prostituee van Joodse afkomst, die de concentratiekampen heeft overleefd. Nu zorgt ze voor de kinderen van haar jongere ex-collega's. Aan het einde van haar leven zijn bijna alle kinderen de deur uit, behalve haar lieveling Momo, een Berbers jongetje dat graag wil weten wie zijn ouders zijn. De gezondheid van Rosa gaat echter zienderogen achteruit en langzaam aan worden de rollen omgekeerd en moet Momo voor madame Rosa zorgen. Stefan Perceval herwerkte deze filmtekst van 'La vie devant soi' in een theaterversie voor Chris Lomme, een van onze meest geprezen Vlaamse actrices, en de Hartenspelers van HETGEVOLG.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; Pieterpas: 10,00 €; Vroegboekkorting: 8,00 €

Waar

Grote Zaal van BICC 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.