LOUIS NEEFS - Wat een leven

Louis Neefs is nog steeds één van onze grootste en bekendste Vlaamse zangers en immens populair bij jong en oud. Met zijn warme, karakteristieke stem liet hij ons evergreens na die we nog altijd volop koesteren en meezingen. Deze voorstelling is een uniek muzikaal verhaal van zijn zus Connie Neefs samen met haar dochter Hannelore en musicalster Hans Peter Janssens. Ze zingen niet enkel Louis' onvergetelijke liedjes, maar vertellen ook over zijn carrière en over zijn vrienden en collega's die zijn pad kruisten, zoals Bobbejaan Schoepen, Rocco Granata en Jo Leemans. Dit hartverwarmende programma wordt een rollercoaster van emoties!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; Pieterpas: 11,00 €

Waar

Grote Zaal van BICC 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.