WORKSHOP Zeefdrukken voor beginners

Tijdens deze workshop leer je de basics van zeefdrukken. Je tekent een eigen ontwerp op stickerpapier. Daarna zeefdruk je je ontwerp ter plekke op enkele stukken textiel. Scheefdruk zorgt voor een tote bag en lapjes stof. Wil je graag meteen je eigen kledingstuk onder handen nemen? Breng het dan zeker mee.

Begeleiding: Scheefdruk (draait volledig op vrijwilligers, met als hoofddoel: zoveel mogelijk mensen besmetten met een passie voor zeefdruk)
Meenemen: Eventueel een eigen stuk textiel om te zeefdrukken

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.