WORKSHOP Maak je eigen affiche en flyers met Canva

Je organiseert een leuke activiteit, maar je vindt het moeilijk om hiervoor een toffe affiche te maken? Dan ben je hier op de juiste plek! Miet Bamps leert je de kneepjes van het online programma Canva, waarmee je de leukste affiches, flyers, uitnodigingen, facebookberichtjes, … kan maken!

Begeleiding: Miet Bamps
Meenemen: laptop
Een organisatie van Vrijwilligersloket Peer i.s.m. BICCJe organiseert een leuke activiteit, maar je vindt het moeilijk om hiervoor een toffe affiche te maken? Dan ben je hier op de juiste plek! Miet Bamps leert je de kneepjes van het online programma Canva, waarmee je de leukste affiches, flyers, uitnodigingen, facebookberichtjes, … kan maken!

Begeleiding: Miet Bamps
Meenemen: laptop
Een organisatie van Vrijwilligersloket Peer i.s.m. BICC

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Peerse verenigingen: 0,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.