WORKSHOP Pyrografie (uitverkocht)

Pyrografie is een brandtechniek. Je gaat in deze workshop aan de slag met een pyrograaf. Dat is een pen die heel erg heet wordt, waardoor je mooie afbeeldingen of teksten kan branden in kurk, hout of leer. Je kan beroep doen op je eigen creatieve brein voor het design, maar er is geen artistieke voorkennis of basis van handletteren nodig in deze workshop. Eva heeft een bundel met een uitgebreid gamma aan ontwerpen. Natuurlijk mag je ook je eigen ontwerpen meebrengen naar de workshop.

Begeleiding: Evita Lolita

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.