WORKSHOP Rum tasting

Je verkent de indrukwekkende wereld van premium label rum uit verschillende landen: Barbados, Cuba, Brazilië, Dominicaanse Republiek, ... Je kan genieten van deze proeverij waarbij de smaken en aroma's op een verfijnde manier op elkaar zijn afgestemd. Het wordt een ongekende smaakervaring. Je leert meer over de herkomst, de productie- en rijpingsmethoden, gevolgd door het proeven en het overlopen van de degustatiefiche.

Begeleiding: Tensu

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.