WORKSHOP Circusfeest met spektakel (6-9 jaar) - GEANNULEERD Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Deze circuswonderformule bestaat uit 3 delen. Eerst starten we met de opwarming van het artiestenlijf. Daarna krijg je een magische onderdompeling in alle circustechnieken. Je doet evenwichtsoefeningen, leert jongleren en balanceren, en er komt zelfs een stukje acrobatie aan te pas. En dan is het tijd voor… het grote spektakel! De jonge artiesten schitteren in hun eigen ongedwongen toonmoment.

FEESTTIP! De ouders zijn welkom bij de circusvoorstelling.

Begeleiding: Meerkracht
Meenemen: vieruurtje

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.