WORKSHOP Monstertjes van papiermaché (6-9 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Knutsel de meest zotte, leuke monstertjes en laat ze tot leven komen! De kinderen mogen zichzelf helemaal bewijzen in deze uitdagende workshop. Ze gaan aan de slag met tape, zilverfolie, ijzerdraad en lijm om hiermee de gekste figuren te maken. Alles wordt afgewerkt met gekleurd papier, zodat het werkje helemaal klaar is!

Begeleiding: Bazarts
Meenemen: vieruurtje

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.