WORKSHOP Funfactor in vrijwilligerswerk

Positiviteit heeft een grote aantrekkingskracht. Hoe maak je mensen trots op je werking zodat ze met veel goesting een bijdrage leveren? Hoe maak je mensen tot een wandelend reclamebord voor je werking? Wat is people management in functie van een sterkere betrokkenheid voor je organisatie? Hoe zet je de beleving van je vrijwilliger centraal? Hoe zorg je voor een positieve en dynamische cultuur in je vrijwilligerswerking? Allemaal vragen die beantwoord worden voor jouw vereniging.

Begeleiding: Koen Vermeulen (Vrijwilligerswerkwerkt)
Een organisatie van Vrijwilligersloket Peer i.s.m. BICC

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Peerse verenigingen: 0,00 €

Waar

BICC - 't Poorthuis

Organisatie

BICC - 't Poorthuis - Vormingen

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.