De Grijze Goesting

Liefde, intimiteit en seksualiteit op leeftijd.

Een mens verandert niet fundamenteel met ouder worden – ook niet wanneer het over intimiteit gaat. Misschien wel in zijn 'doen', dat beperkter wordt, maar zeker niet in zijn 'zijn'. Het verlangen blijft. De huidhonger, het genieten van samenzijn, van aanraking, het rouwen om verlies, de opwinding om een weerzien, de verleiding.

Grijze Goesting nodigt je uit om te grasduinen en te genieten, om intimiteit op leeftijd met nieuwe ogen te bekijken.

'Grijze goesting'? Wees er maar zeker van dat ze bestaat. Zorgbedrijf Antwerpen schreef er een gelijknamig boek over. 'Tijd dat we dat taboe doorbreken', klinkt het. Met Grijze Goesting willen we een lans breken om liefde, intimiteit en seksualiteit onder senioren bespreekbaar te maken met ontroerende, pittige, grappige en eerlijke verhalen.

PRIJS?
2 euro, het boek wordt vrijblijvend te koop aangeboden aan 21,95 euro.
Vooraf inschrijven en betalen bij De Schommel of bij het bestuur van jouw vereniging.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €

Waar

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.