Halloweentocht en kindernamiddag Wijchmaal

In 2019 vieren wij onze 25ste editie van Halloween Wijchmaal en zoals de traditie wenst griezelen we ook dit jaar opnieuw in de bossen van het Bosarboretum te Wijchmaal.

Jaarlijks ontvangen wij meer dan 2.500 griezelende bezoekers die deelnemen aan een heuse griezeltocht van ongeveer 5km doorheen de Wijchmaalse bossen!

Daarnaast organiseren wij sinds enkele jaren i.s.m Gezinsbond Wijchmaal een kindernamiddag voor de kleinste griezels onder ons.

Vanaf 13 uur tot 16 uur kunnen kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een heuse knutselnamiddag met aansluitend een griezeltocht op maat van de kinderen.

Inschrijven voor de kindernamiddag is noodzakelijk via info@halloweenwijchmaal.be.

Kostprijs €5 (knutselmateriaal inbegrepen).

Vanaf 18 uur openen de kassa's en kan je deelnemen aan een griezelige avondtocht doorheen de bossen. Deze tocht is mogelijk vanaf 14 jaar. Inschrijven is hiervoor niet mogelijk.

Alle informatie kan je terugvinden op www.halloweenwijchmaal.be of op onze Facebookpagina Halloween Wijchmaal vzw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Kindernamiddag: 5,00 €; Halloweentocht avond: 7,00 €

Waar

Organisatie

Halloween Wijchmaal vzw

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.