CULTURELE UITSTAP - Luik - Een streepje cultuur

La Boverie zag de unieke kans om de expositie 'Ceci n'est pas un corps. Hyper Realism Sculpture' naar Luik te halen, de laatste stop van de wereldtournee na Spanje, Mexico, Australië en Rotterdam. De expo toont een vijftigtal hyperrealistische en levensgrote beeldhouwwerken van de grootste namen in de hedendaagse kunst. Zo krijg je een weergave van de evolutie van de menselijke gestalte van de jaren 1970 tot vandaag.

In de namiddag bezoeken we de Koninklijke Opera. Ontdek de schitterende theaterzaal en de recent gerenoveerde coulissen van deze instelling en merk hoe ze is geëvolueerd en aangepast om in te spelen op de behoeften van de opvoeringen van vandaag. Vanop het hoogste terras heb je een verbluffend zicht op het stadscentrum.

Bus: opstappen aan Armand Preud'hommeplein om 8 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Armand Preud'hommeplein

Organisatie

BICC - 't Poorthuis

Zelf een activiteit toevoegen?

Dat kan via www.uitdatabank.be. In het Stadsmagazine publiceren we tweemaandelijks een overzicht. Als je wilt dat je activiteiten in deze evenementenkalender verschijnen, is het nodig dat je ze ten laatste anderhalve maand voor de maand van uitgave doorgeeft.

Bijvoorbeeld: Je wilt dat je activiteit verschijnt in de editie van het Stadsmagazine van oktober-november. De uiterste inleverdatum hiervoor is 15 augustus.

Opgelet: bij evenementen in het begin van de maand, geef je je activiteit best 3 maanden vooraf door, want het Stadsmagazine verschijnt niet steeds de 1ste van de maand.